'Yorbe Vertessen heeft drie aanbiedingen voor definitieve transfer'

'Yorbe Vertessen heeft drie aanbiedingen voor definitieve transfer'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Yorbe Vertessen staat ook dit seizoen open voor een transfer in januari. Al zijn ze daar bij PSV Eindhoven niet zo gelukkig mee.

Trainer Peter Bosz van PSV Eindhoven zou heel graag zijn spelersgroep volledig bij elkaar houden tijdens de wintermercato, maar toch zijn er de nodige aanbiedingen.

Zo ook voor onze landgenoot Yorbe Vertessen die heel graag basisspeler wil zijn, maar dat voorlopig nog altijd niet is voor de lampenclub.

Volgens Voetbal International is er de nodige interesse voor onze landgenoot. Dat zou dit keer niet voor een uitleenbeurt zijn, maar wel een definitieve transfer.

Er zouden drie clubs de nodige interesse tonen, zo wordt er nog gemeld: Toulouse, Union Berlin en Valencia willen de spits binnenhalen. Ook Belgische clubs zouden enige interesse tonen, maar dan liever in een uitleenbeurt. Er worden geen JPL-ploegen bij naam genoemd.

Volgens journalist Rik Elfrink zou er een transfersom van vijf miljoen met een uitgaande transfer gemoeid zijn. Vertessen ligt nog tot 2025 onder contract bij de Eredivisieclub. Transfermarkt schat zijn waarde op vier miljoen euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties