KAA Gent Ladies nemen afscheid van jonge Nederlandse

KAA Gent Ladies nemen afscheid van jonge Nederlandse
Foto: © photonews

Slecht nieuws bij de KAA Gent Ladies, waar ze een vaste waarde kwijtspelen. Bodil Van den Heuvel trekt namelijk terug naar Nederland na enkele jaren trouwe dienst bij de Buffalo's.

De 21-jarige Nederlandse kwam in de zomer van 2021 toe bij de KAA Gent Ladies en combineerde studies met spelen voor de Buffalo's. Na 2,5 jaar komt er nu een einde aan dat dubbele avontuur en keert ze terug naar Nederland.

“Ik kan met heel veel plezier terugkijken op mijn periode bij Gent. Mijn tijd hier kende zowel ups als downs, maar ik hou er toch vooral een positief gevoel aan over. De warme mensen en de goede sfeer binnen de club zullen me altijd bijblijven."

Afscheid van Bodil Van den Heuvel na 2,5 jaar bij KAA Gent Ladies

"Mijn sportieve hoogtepunt? Dat moet dan wel mijn winning goal in de laatste minuten tegen Genk zijn. Dat moment was echt geweldig", aldus Bodil Van den Heuvel zelf over haar avontuur bij de KAA Gent Ladies op de webstek van de Buffalo's.

Wilt u nog eens genieten van haar sportieve hoogtepunt? Dan kan dat hieronder. Opgelet: het laden van de beelden kan even in beslag nemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties