Belgen, Rode Duivels en voormalige Pro League-spelers: Belangrijke confrontatie op het programma in Ligue 1

Belgen, Rode Duivels en voormalige Pro League-spelers: Belangrijke confrontatie op het programma in Ligue 1
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Olympique Lyon ontvangt Stade Rennais op vrijdagavond. Een mooie gelegenheid wat bekende namen aan het werk te zien, in een beslissende wedstrijd van het Franse kampioenschap.

OL - Rennes is de affiche van vrijdagavond in de Ligue 1 (21.00 uur). Een belangrijke wedstrijd voor Lyon dat definitief uit de degradatiezone moet blijven en Stade Rennais dat hoopt op de Europese plaatsen.

Een wedstrijd tussen traditionele clubs, waarin we ook Belgische spelers, Rode Duivels en voormalige spelers uit de Pro League aan het werk zullen zien.

Onder leiding van interim-coach Pierre Sage, heeft OL met spelers als Clinton Mata, Gift Orban en Malick Fofana de laatste wedstrijden weer wat meer gewonnen, waardoor de rode lantaarn is doorgegeven aan Lorient.

Stade Rennes, met Arthur Theate en Ibrahim Salah (ex-KAA Gent), heeft zojuist twee opeenvolgende overwinningen behaald, maar staat nog steeds op de tiende plaats in het klassement. Het is dus noodzakelijk om de reeks voort te zetten. Dan komt de club voorlopig op vier punten afstand van Reims, de nummer zes, waar het eerste Europese ticket gevonden kan worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties