Robin Veldman geeft zijn ongezouten mening over Mohamed Bouchouari

Robin Veldman geeft zijn ongezouten mening over Mohamed Bouchouari
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Brian Riemer liet tijdens de bekermatch tegen Union Mohamed Bouchouari debuteren. Geen cadeau voor de speler en ook geen groot succes.

RSC Anderlecht blijft inzetten op spelers uit eigen rangen. Zo kreeg Mohamed Bouchouari (23) in de Croky Cup zijn kans tegen Union SG.

Dat stemde ex-trainer Robin Veldman blij, zo laat hij aan Het Nieuwsblad weten. “Hij is een zeer offensieve rechtsback met een goed afstandsschot en een goeie cross, maar zijn defensief positiespel is nog een werkpunt”, klinkt het.

Al ziet Veldman ook zaken die hem beter zouden liggen. “Mogelijk past Bouchouari als wingback beter in een 3-5-2 systeem, maar die jongen wil zo hard slagen bij Anderlecht. Vandaar dat hij op zijn 23ste nog steeds bij de club zit.”

Veldman coachte hem enkele matchen bij RSCA Futures, maar hij werd uitgeleend aan FC Emmen in Nederland na de winterstop. Daar zat hij echter meer op de bank dan wat anders.

“Die verhuur deed hem deugd, ook al zat hij na de winterstop meer op de bank. Bouchouari had nood aan voetbal op het hoogste niveau in de Eredivisie. Hij moet nu stelselmatig de stap zetten naar de profs”, besluit Veldman.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties