🎥 Youri Tielemans zorgt met een parel van een doelpunt voor een monsteroverwinning van Aston Villa

Het duurde even voor hij aan de oppervlakte kwam bij Aston Villa. Zaterdagavond toonde Youri Tielemans hoe belangrijk hij wel is met een prachtig doelpunt.

Doelpuntenkermis

De eerste helft tussen Aston Villa op bezoek bij Sheffield United werd een echte doelpuntenkermis. Zo vielen er maar liefst vier doelpunten. Al was deze van Youri Tielemans veruit de mooiste.

McGinn had de score geopend voor Villa en het waren Watkins en Baily die volgden. Dan was het moment van Tielemans aangebroken. Met een parel van een doelpunt legde hij de 0-4 ruststand tegen de netten.

De forfaitcijfers op het bord

Sheffield was helemaal van de kaart geveegd en kon geen vuist meer maken. Moreno zette vlak na rust de 0-5 forfaitcijfers op het bord.

Aston Villa blijft zo stevig op de vierde plaats staan in de Premier League. Dit met hetzelfde aantal punten als Manchester City (twee wedstrijden minder) en Arsenal (één wedstrijd minder).