Yorbe Vertessen heeft het na eerste paar weken bij Union Berlin al moeilijk: "Ik ben teleurgesteld"

Yorbe Vertessen heeft het na eerste paar weken bij Union Berlin al moeilijk: "Ik ben teleurgesteld"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Yorbe Vertessen maakte afgelopen wintermercato de overstap van PSV naar het Duitse Union Berlin. Voorlopig pakte dat nog niet geweldig uit.

Yorbe Vertessen trok afgelopen winter naar Duitsland. Union Berlin betaalde PSV 4,75 miljoen euro, nadat de Belg een toch wel woelige overstap meemaakte. Hij legde zijn medische testen af in Duitsland, maar toen raakte Noa Lang plots geblesseerd. PSV wou hem niet meer laten gaan, maar Vertessen weigerde terug te keren.

Hij mocht zijn eerste wedstrijd starten, maar sindsdien zijn het alleen nog maar invalbeurten voor hem. "Ik voel me goed bij Union, al heb ik misschien wat meer problemen met me aan te passen dan de anderen. Ik ben naar hier gekomen om meer te spelen dan in Eindhoven. Dat het eerst nog niet goed lukte, is voor mij niet echt een probleem", vertelde hij bij 'Kicker'.

Vertessen vindt dat hij een basisplaats zou verdienen. Hij scoorde nog niet voor zijn nieuwe club maar gaf wel al een assist. "Nu is het wel tijd om meer minuten te gaan maken en om in de basis te komen. We zullen zien wat de trainer zegt, maar ik wil het team gewoon helpen. Ik ben wel wat teleurgesteld dat ik niet zo veel aan spelen kom", aldus de jonge Belg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties