Authentieke truitjes van Rode Duivels uitverkocht ondanks stevige prijs, of toch niet?

Authentieke truitjes van Rode Duivels uitverkocht ondanks stevige prijs, of toch niet?

Volg Belgiƫ nu via WhatsApp!

In 24 uur waren de authentieke shirts van de Rode Duivels uitverkocht in de webshop van de voetbalbond. Maar de t-shirts zijn wel nog te verkrijgen op een andere manier.

Vanaf 100 euro kun je ook ‘gewone’ shirts kiezen, al dan niet met bedrukking of een extra badge van Euro 2024, maar dat zijn niet dezelfde truitjes zoals de Rode Duivels zelf dragen de komende maanden.

Het authentieke shirt is ook helemaal authentiek. Het is precies hetzelfde truitje dat de Rode Duivels vanaf de oefeninterlands tegen Ierland en Engeland dit jaar zullen dragen.

“We hebben een recorddag achter de rug op onze webshop”, zegt de woordvoerder van de Belgische voetbalbond Stefan Van Loock aan Het Nieuwsblad.

Shirts goedkoper bij Adidas

Vrijdagochtend waren de authentieke shirts die maar liefst 172 euro per stuk kosten echter al uitverkocht bij de voetbalbond.

Maar dat betekent niet dat de authentieke shirts niet meer te verkrijgen zijn. Die kunnen nog altijd aangekocht worden worden via de website van Adidas. Daar is het voorlopig zelfs iets goedkoper, 'slechts' 165 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties