'Medische testen op komst: Union troeft Leipzig en Liverpool af voor recordaanwinst'

'Medische testen op komst: Union troeft Leipzig en Liverpool af voor recordaanwinst'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Union SG staat voor het derde seizoen op rij helemaal bovenaan in de Belgische competitie. Of dat de komende maanden eindelijk ook een eerste prijs zal opleveren moet nog blijken. Ondertussen zijn ze wel al verder aan het kijken richting de toekomst.

Elk seizoen opnieuw verliest Union SG een aantal van zijn bepalende spelers, maar worden die vervangen door vaak goedkopere versies die evenveel waard blijken te zijn. Het is interessant om zien hoe het scoutingsapparaat van de Brusselaars werkt.

Voor komende zomer gaan ze wel uitpakken met een absolute toptransfer, want Anan Khalaili zal de overstap maken naar Union SG. Volgens Le Soir zou daar een bedrag van niet minder dan 7,5 miljoen euro mee gemoeid zijn.

Anan Khalaili
© photonews

Afgelopen zomer waren onder meer Leipzig en Salzburg geïnteresseerd in de voorwaarden van Khalaili, ondertussen toonde ook Liverpool interesse. Maar het wordt dus Union, want de speler zou deze week medische testen afleggen.

Transferwaarde van 1,2 miljoen euro

De 19-jarige rechterwinger komt over van Maccabi Haifa, waar hij nog tot juni 2026 onder contract lag. Union breekt met 7,5 miljoen euro zijn eigen inkomend record én een Israëlisch uitgaand transferrecord. 

Khalaili speelde al 26 wedstrijden voor Maccabi Haifa dit seizoen, waarin hij zes keer de netten deed trillen. Hij gaf ook al vijf assists en stond onlangs nog op het veld in de Conference League tegen KAA Gent.  Transfermarkt schat zijn marktwaarde op zo'n 1,2 miljoen euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties