Antwerp is klaar om Anderlecht te verrassen... en rekent op heel specifiek element om te winnen in het Lotto Park

Antwerp is klaar om Anderlecht te verrassen... en rekent op heel specifiek element om te winnen in het Lotto Park
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zaterdagavond zullen Anderlecht en Antwerp het tegen elkaar opnemen in de Champions' Play-offs in het Lotto Park. Paars-wit zal na de interlandbreak snel moeten overschakelen naar 'Pro League-modus'.

Tijdens de voorbereiding op de play-offs viel er iets op bij Antwerp. Coach Mark van Bommel kon rekenen op een bijna volledige kern om hard te werken tijdens deze twee weken.

Onder de gebruikelijke starters waren het alleen Zeno Van Den Bosch en Alhassan Yusuf die interlandverplichtingen hadden.

Voor de rest hebben de sterkhouders zich voor kunnen bereiden op de play-offs. Antwerp staat momenteel 3e in de Champions' Play-offs met 26 punten en zal zeker voor een Europees ticket strijden.

Bij Anderlecht zag de situatie er helemaal anders uit. Het basiselftal van Brian Riemer heeft de interlandbreak overal in Europa doorgebracht. 

Kasper Schmeichel, Thomas Delaney, Kasper Dolberg, Anders Dreyer (Denemarken). Zeno Debast, Jan Vertonghen (Rode Duivels). Ludwig Augustinsson (Zweden), Killian Sardella en Mario Stroeykens (België U21).

Zal dit allemaal in het voordeel van Antwerp spelen op zaterdag? Of zijn ze bij Anderlecht extra scherp na de interlandbreak?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties