Marc Coucke haalt rekenmachine boven en heeft hoopvolle boodschap voor Anderlecht-fans

Marc Coucke haalt rekenmachine boven en heeft hoopvolle boodschap voor Anderlecht-fans
Foto: © photonews

Anderlecht, Club Brugge en Union Saint-Gilloise voeren een hevige strijd om de titel. Marc Coucke is ervan overtuigd dat de trofee naar het Lotto Park zal gaan.

Afgelopen zondag heeft Club Brugge Anderlecht nog meer onder druk gezet door op gelijke hoogte te komen met 42 punten, net zoveel als de Brusselaars. Met één eenheid achter hen, komt ook Union versterkt uit de twee overwinningen tegen Antwerp... voordat ze Anderlecht zondag ontmoeten.

Deze wedstrijd zal dus cruciaal zijn, vooral omdat het team van Brian Riemer moeite heeft om te overtuigen met de kwaliteit van hun spel.

Marc Coucke blijft echter optimistisch en stelt dat Anderlecht nog steeds zijn lot in eigen handen heeft. Al heeft hij daarvoor zijn rekenmachine bovengehaald.

Marc Coucke droomt van zijn eerste titel van kampioen van België

In een Instagram-verhaal plaatste hij een duidelijke boodschap: "10/12 = 35". Zoek niet naar te directe wiskundige logica: de zakenman wil eenvoudigweg benadrukken dat als Anderlecht 10 van de laatste 12 punten pakt in de laatste vier speeldagen van het kampioenschap, ze hun 35ste titel van kampioen van België zullen winnen.

Maar met wedstrijden tegen Union, Club Brugge, Genk of een reis naar Antwerp, zal het team hun niveau moeten verhogen om zo'n prestatie te behalen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties