Vader van Anderlecht-speler kan zich niet meer inhouden en gaat helemaal tekeer: "Vazquez is geen voetballer"

Vader van Anderlecht-speler kan zich niet meer inhouden en gaat helemaal tekeer: "Vazquez is geen voetballer"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De frustraties zijn groot bij Anderlecht na alweer een flinke domper. De vader van Kristian Arnstad heeft snel gereageerd op de situatie.

Enkele momenten na de nederlaag van Anderlecht tegen Antwerp, waarna het zeker werd dat Anderlecht derde eindigde achter Club Brugge en Union, spaarde de vader van Kristian Arnstad niemand.

"Twee jaar geleden was Anderlecht dominant tegen Antwerp met Vincent Kompany en eindigde als derde in de Playoffs. Dat was niet genoeg voor sommige ego's", begint Roar Arnstad op zijn X-account.

"Vandaag werden ze weggepist door Antwerp met 3-1, door Kick & rush te spelen. Alweer. Goede vooruitgang en geweldige keuze. Kick & rush lijkt het nieuwe DNA te zijn. Succes ermee", gaat de vader van Arnstad verder.

Iedereen krijgt er van langs

Het is nu ook wel zo dat Kristian Arnstad op een zijspoor is beland bij Anderlecht. Onder Vincent Kompany kreeg hij meer minuten, maar nu met Brian Riemer aan het roer wordt hij wat aan de kant geschoven. 

"Dit seizoen hadden ze alleen geluk omdat Anders Dreyer extreem scherp stond. Een kans en het was goal. Zonder dat zou deze ploeg zich in het midden van het klassement bevinden nadat het 20 miljoen euro uitgaf aan spelers 'over the top', behalve Dolberg. Luis Vazquez is een loper, geen voetbalspeler. 5 miljoen euro", besluit hij verwijzend naar zijn aankoopprijs.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties