itaItalië
japJapan
Datum: 19/06/2013 19:00
Competitie: Confederations Cup
Speeldag: Speeldag 2
Groep A: Derde speeldag overbodig?
Groep A: Derde speeldag overbodig?
Foto: © SC

Na twee speeldagen in groep A van de Confederations Cup kan alles gespeeld zijn en de derde speeldag zo schier overbodig worden. Mexico en Japan weten wat ze moeten doen om hier iets aan te doen.

Vooraf werd ernstig getwijfeld aan de paraatheid van met name de Brazilianen. In de vele oefenwedstrijden ging het niet van harte voor het thuisland, maar tegen Japan bewezen Neymar en co dat ze er op de grote momenten wel kunnen staan. Het werd 3-0 en zo zetten de Zuid-Amerikanen alvast een eerste stap richting halve finales.

Vanavond kan het een tweede stap zetten, door ook Mexico te verslaan. Zelfs een gelijkspel zou in deze fase van de groep niet eens een slechte zaak kunnen zijn.

Hetzelfde telt in feite voor Italië. Door een overwinning tegen Mexico - met dank aan wie anders dan Balotelli - staat het samen met Brazilië op kop in de poule en kan het tegen het zwakke broertje de kat uit de boom kijken.

Als Brazilië en Italië beiden winnen, dan zijn de finalisten van het WK 1994 meteen ook beiden verzekerd van de halve finales. Supermario zou zich dus zelfs een tweede keer geel kunnen laten aansmeren om er in de halve finales bij te zijn tegen mogelijk Spanje, ook op het EK vorig jaar al twee keer tegenstander van Italië.

Verrassing van Mexico is geld waard

Stel nu uw bonus van 60 euro veilig op Unibet! Registreer je op www.unibet.be/voetbalkrant en verdien zomaar geld! Wij zouden als tip  een overwinning van Mexico tegen Brazilië aanraden. Als je gokt op een overwinning van Mexico, levert je dat met 60 euro inzet liefst 600 euro op! Registreer je dus nu hier! Toch nog niet helemaal overtuigd? Wist je dat je ook live wedstrijden kan kijken, helemaal gratis? Het enige wat je hoeft te doen is je registereren én je bonus te ontvangen!

Meer nieuws

Confederations Cup