'Na de openlijke oorlog sluiten PSG en Mbappé opvallend herenakkoord'

'Na de openlijke oorlog sluiten PSG en Mbappé opvallend herenakkoord'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kylian Mbappé is sinds een tweetal weken opnieuw een deel van de A-kern bij PSG. De Franse topclub had de sterspeler naar de B-kern verwezen. En het kostte Mbappé héél véél geld om terug te keren.

In ’t kort: Kylian Mbappé weigert al maandenlang zijn aflopend contract bij PSG te verlengen. Het is inmiddels een publiek geheim dat de aanvaller op het einde van het seizoen richting Real Madrid zal verkassen. 

PSG besloot om Mbappé te verbannen naar de B-kern, maar ondertussen scoort de Fransman zijn doelpunten opnieuw in het Parc des Princes. Al moet het gezegd: het heeft hem véél geld gekost om opnieuw te voetballen. 

mbappé

Mbappé had dit seizoen immers recht op een loyaliteitsbonus van tachtig miljoen euro. L’Equipe weet dat de sterspeler heeft afgezien van dat bedrag om terug te worden opgenomen in de kern van de Franse landskampioen. 

Herenakkoord

Minstens even verrassend: het gaat om een herenakkoord tussen alle partijen. Officieel staat er dus niets op papier. PSG hoopt op die manier goodwill te creëren om binnenkort de contractonderhandelingen opnieuw op te starten.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties