'Geschorste' Carrasco dirigeert Dalian Yifang naar zege in degradatieduel

Simon Wauters
| 1 reacties

Dalian Yifang heeft zaterdagnamiddag met 1-3 gewonnen van Beijing Renhe. Yannick Carrasco stond in de basis na zijn schorsing.

Carrasco keerde te laat terug naar China na de interlands met de Rode Duivels. Hij miste daardoor een wedstrijd en kreeg bakken kritiek over zich heen.

De flankaanvaller werd uiteindelijk geschorst en zou pas opnieuw mogen spelen als hij zijn excuses aanbood. Hoewel hij in eerste instantie verbouwereerd reageerde, zou hij dat toch gedaan hebben.

Dalian had amper drie punten meer dan Beijing Renhe, dat voorlaatste staat in de Super League. Carrasco werd meteen in de basis gedropt.

Hoewel Dalian al na twee minuten op achterstand kwam, won het uiteindelijk met 1-3. Carrasco scoorde kort na rust de gelijkmaker en speelde en prima wedstrijd. Vijf minuten voor tijd werd hij naar de kant gehaald.

Carrasco en co staan nu zes punten boven de degradatiestreep.