Stadion: Mirakelstadion
Racing Waregem - KSV Bornem
Stefan Meskens

Aanstaande zondag ontvangt Racing Waregem in hun Mirakelstadion KSV Bornem.
De competitie begon goed voor Racing Waregem met winst op het veld van Nieuwkerken, Bornem kwam op de eerste speeldag niet verder dan een 1-1 gelijk spel in de derby tegen Rupel-Boom.

Racing Waregem won van Nieuwkerken dankzij doelpunten van Dieter Vervelghe vanop de stip en van Fangio Compernolle. Nochthans begon het niet goed voor Waregem want al na enkele minuten keken ze op een 1-0 achterstand aan wanneer Belfassi de openingsgoal wist te netten.

De eerste competitiewedstrijd van KSV Bornem verliep minder goed. De Breevenploeg was gedurende de hele wedstrijd de meerdere van Rupel-Boom. Toch kon het pas na 70 minuten verdiend op voorsprong komen via Fabio Da Silva. Naar het einde van de wedstrijd wisten de bezoekers nog een strafschop te verzilveren waar Peeters dankbaar gebruik van maakte.
Bij Bornem is David Pannis twijfelachtig na een lichte hersenschudding opgelopen tegen Rupel-Boom, Steve Van Tongelen blijft gekwetst aan de kant net zoals de langdurig gekwetsten Kris Slachmuylders en Michael Van Schoor.

Vorig seizoen won Racing Waregem thuis tegen Bornem met zware 4-0 cijfers maar verloor het wel op Bornem met 4-3.

Scheidsrechter voor deze wedstrijd is Dhr. Keuleers Robby bijgestaan door de heren Dezomberg Christophe en Van Seymortier Philip, aftrap van de wedstrijd om 15.00u