Datum: 09/10/2005 15:00
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 7
Stadion: Achter de Kazerne
KV Mechelen moet winnen voor supporters
Truyens Himke
| 0 reacties
KV Mechelen moet winnen voor supporters
Foto: © SC

KV Mechelen moet vandaag zijn eerste driepunter thuis zien te pakken, dat is het zijn supporters meer dan schuldig. Dit is wat vele Mechelaars dezer dagen denken. Of KVM er echter in zal slagen om tegen Ronse zijn eerste slag te halen, valt af te wachten.
 
SK Ronse is niet meteen een grote voetbalnaam, maar toch. Vorige week nog snoepten de Oost-Vlamingen twee punten af van Antwerp en de week daarvoor wonnen ze van KV Kortrijk. Dus het zal alweer een lastige opdracht worden voor de Maneblussers. Toch nog één klein detail, Ronse won nog geen enkele wedstrijd op verplaatsing dit seizoen.
 
Malinwa zal terug aantreden met Tom Verelst in doel, hij vervangt de geblesseerde Van Trier. Hierdoor komt de van Lierse overgekomen Yannick Dierick voor de eerste maal in de selectie.
Achteraan moet Wetzel het nog steeds stellen zonder de langdurige geblesseerden Verlinden en Van Zundert. Ben Van Briel daarentegen is wel hersteld en zal wellicht straks aan de aftrap verschijnen.
Op het middenveld en in de aanval zijn geen veranderingen te bemerken, Asare en Crabeels zijn nog steeds out en Steven Ribus geraakt niet terug in de selectie.
Bij Ronse herstelt Dimvula  van zijn meniscusoperatie en blijft Denoncin geelgeschorst naast de zijlijn. Trainer Urbain kan wel terug rekenen op de diensten van Djela Djesa en Rubenislon.
 
KV Mechelen: Dierick Yannick, Van Briel Ben, Van Hoevelen Kenny, Dhont Bert, De Pauw Steven, Goots Patrick, Thys Yve, Vanbelle Wesley, Berck Beelenkamp Milan, Verheyden Ewen, Masina Dennis, Peeters Tom, Verelst Tom en Daniel Camus
SK Ronse: Vervaet,  Spileers,  Synaeghel, Duquesnoy, Gorniak, Bétremieux, Hernout, Nouhass, Ferreira, Monteiro Ferreira Rubenilson, Vandesande, Bouckelifa, Leleux, El Khanchaf, Zebre, Paul, Dubart, Neirynck, Tavares, Victor Djelo Djesa

Meer nieuws

2e klasse