antAntwerp
kvmKV Mechelen
Datum: 27/05/2007 16:00
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Eindronde: speeldag 1
Stadion: Bosuil
Antwerp opent eindronde tegen KV Mechelen
Bart Hermans
| 0 reacties
Antwerp opent eindronde tegen KV Mechelen
Foto: © SC

Zondagnamiddag ontvangt Antwerp in de eindronde van tweede klasse KV Mechelen. De thuisploeg speelde een zwakke derde periode en het is onduidelijk wat ze in deze eindronde kunnen doen. De Bosuil zal weer goed vol zitten en de sfeer van de oude dagen zal er ongetwijfeld zijn. Naar het einde van de competitie toe had The Great Old niets meer te winnen en werd er ook geëxperimenteerd. Het is dus niet duidelijk hoe sterk het huidige Antwerp is. Het vertrek van Dong, Simpson en Evans tijdens de winterstop hebben de club met stamnummer 1 zeker geen goed gedaan.
 
Bij KV Mechelen liep het de laatste periode veel beter en de laatste zeven wedstrijden haalden ze een 18 op 21. Enkel op de laatste speeldag was er een misstapje op het veld van Hamme. Coach Peter Maes was ontgoocheld na die wedstrijd maar zei toen ook dAT het misschien niet slecht was voor de groep om terug met de voeten op de grond te staan. Ze zullen de eindronde wel zonder Iddi moeten afwerken want de Ghanees is twee maanden geblesseerd.
 
Bij Antwerp geen Gray en Hilton. Ook achter de naam van Mamam staat er nog een vraagteken.
 
Vermoedelijke Selectie Antwerp: Predrag Ristovic, Roel van Hemert, Mohamed Cisse, Gunther Verjans, Isa Izgi, Ryan Shawcross, Mounir Soufiani, Kevin Baert, Spencer Verbiest, Darron Gibson, Alexandre Di Gregorio, Damien Allen Mamam Souleymane, Peter Utaka, Luciano Olgiun, Fraizer Campbell.  
 
Abdul-Yakuni Iddi, Kristof Goessens en Yannick Dierick zijn niet beschikbaar. Voor het overige werd heel de A-kern geselecteerd na de laatste (druk bijgewoonde) training zaterdagochtend. Net voor de wedstrijd op de Bosuil vallen nog drie spelers van het scheidsrechtersblad.

Selectie KV Mechelen : Asare Nana, Biset Maxime, Breuer Nils, Charaï Issame, Crabeels Pieter, Dhont Bert, Dunkovic Antun, Geudens Kevin, Ivens Jonas, Kempeneer Kevin, Kielo Lezi Jean-Paul, Mellemans Jeroen, Vanbelle Wesley, Van Goethem Kenneth, Van Hoevelen Kenny, Van Zundert Bart, Vleminckx Bjorn, Werner Olivier.
 
In de competitie eindigde de wedstrijd Antwerp- KV Mechelen op 1-0. Het doelpunt werd gescoord door Soufiani.
 
Antwerp – KV Mechelen op zondag 27 mei 2007 om 16u00 onder leiding van de heer Johan Verbist. [AN]

Meer nieuws

2e klasse