Hamme VW
desDessel Sport
0-1
Datum: 12/11/2006 15:00
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 12
Stadion: Gemeentelijk Stadion Vigor-Wuitens
VW Hamme - Dessel Sport, wat zal het worden?
Kenneth Ringoot
| 0 reacties
VW Hamme - Dessel Sport, wat zal het worden?
Foto: © SC

Binnen een drietal uurtjes staat de wedstrijd tussen thuisploeg VW Hamme en Dessel Sport op het programma. Voetbalkrant blikt voor u even kort vooruit.
 
We leggen eerst de bezoekende ploeg op de rooster. Dessel Sport leed zijn laatste nederlaag op 7 oktober thuis tegen KV Mechelen, de laatste drie matchen werden gemakkelijk gewonnen. Die drie wedstrijden,  Virton thuis (5-0), KVSK United uit (0-2) en RC Waregem thuis (4-1) leverden 11 doelpunten. Hiervan nam Gabriel Persa er 4 voor zijn rekening, uitgerekend hij zal er vanmiddag niet bij zijn wegens een schorsing. Verder kan Dessel geen beroep doen op de geschorste doelman Van Hoof dus Heilmann zal zijn taak overnemen. Dessel Sport zal vandaag vooral rekenen op die andere spits, Alan Grozdanic, hij stond al vier keer aan het kanon dit seizoen.
 
De Hammenaren lijken definitief op het goede spoor. Waasland werd vlot opzijgezet met 5-2 wat meteen een verdubbeling was van het aantal gemaakte doelpunten. Op Eupen wisten de mannen van Verkempinck tot tweemaal toe op voorsprong te komen maar telkens wist Eupen gelijk te maken, toch op Eupen iets gaan halen is zeker niet slecht. Bij VW Hamme is het vooral uitkijken naar goaltjesdief Versyp, deze werkt de laatste wedstrijden af aan een hoog percentage. Hij maakte de twee doelpunten op Eupen en thuis tegen Waasland nam hij er ook al twee voor zijn rekening. Verkempinck moet nog altijd een beroep doen op zijn nooddefensie door de blessures van Salievski en Koppen. Voor de rest beschikt hij over zijn voltallige kern
 

Hoe Dessel Sport naar Hamme zal komen spelen is slechts de vraag, ze ontbreken drie basisspelers door schorsing en dus moet trainer Thoelen schuiven. VW Hamme zal met dezelfde ploeg van de twee vorige wedstrijden kunnen aantreden. Beide ploegen doen er best aan om te winnen, Dessel Sport om de voeling met de subtop niet te verliezen en VW Hamme om eindelijk op te klimmen naar de plaats waar de ploeg vorig seizoen draaide. Vorig seizoen eindigde het duel op een vlotte 3-0 overwinning voor de mannen van Verkempinck. Toen scoorden verdedigers De Smet en Petrovic en man in vorm Van Hyfte, deze drie zullen er ook vandaag bijzijn. Wat het vandaag wordt, weten we om 16u45.

Meer nieuws

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze