virVirton
kvmKV Mechelen
Datum: 25/11/2006 20:00
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 14
Stadion: Stade Yvan Georges
Virton ontvangt KV Mechelen
Bart Hermans
| 0 reacties
Virton ontvangt KV Mechelen
Foto: © SC

Zaterdagavond ontvangt Virton in eigen stadion KV Mechelen. Voor Virton is een overwinning broodnodig want met 14 punten staan ze maar twee puntjes voor de derdelaatste Hamme. Virton heeft een sterke thuisreputatie en ook dit seizoen haalden ze 10 van hun 14 punten thuis. Twee weken geleden moest Oostende eraan geloven met 4-0 . Vorige week moesten ze op bezoek bij Kortrijk en kregen ze zelf een 4-0 rond hun oren. KV Mechelen heeft na hun twee gewonnen thuismatchen tegen Tubize en Ronse de aansluiting met de top van de rangschikking terug gevonden. Ze staan momenteel derde met drie punten achterstand op Antwerp dat op bezoek moet bij Leuven. Mits winst is het niet denkbeeldig dat de Geelroden zondagavond naast Antwerp in de rangschikking staan.
 
Bij KV Mechelen is Steven De Pauw geschorst. Asare ,Van Hoevelen en Geudens moeten oppassen voor hun derde gele kaart.
 
Aan het rijtje met geblesseerden, zijnde Jeroen Mellemans, Yannick Dierick, Kristof Goessens, René De Cooman, Patrick Kanene en Dries Merckx wordt nu ook Arne Vanden Eede toegevoegd. Hij kampt met liesproblemen en wordt uit voorzorg aan de kant gelaten. In zijn plaats komt de zeventienjarige Steve De Schouwer die sinds deze week met de A-kern meetraint.
 
Selectie KV Mechelen: Asare Nana, Biset Maxime, Charaï Issame, Crabeels Pieter, De Schouwer Steve, Dhont Bert, Geudens Kevin, Iddi Abdul-Yakuni, Ivens Jonas, Kempeneer Kevin, Kielo Lezi Jean-Paul, Vanbelle Wesley, Van Hoevelen Kenny, Van Zundert Bart, Vleminckx Bjorn, Werner Olivier.
 
Bij Virton zijn Gbarssin,Mandefu en Grandjean geschorst. Blaise,Bendaha,Hareau, Bianchini en Godart moeten oppassen voor hun derde gele kaart.
 
De selecties zullen hier verschijnen van zodra we ze hebben.
 
Vorig seizoen werd het op Virton 1-0 voor de thuisploeg en in Mechelen wonnen de Maneblussers met 3-1.
 
Virton – KV Mechelen zal gespeeld worden op zaterdag 25 november om 20h00 onder leiding van de heer Raf Bylois.

Meer nieuws

2e klasse