KRC Waregem
kvmKV Mechelen
0-1
1-1
Datum: 10/12/2006 14:30
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 16
Stadion: Mirakelstadion
Racing Waregem ontvangt KV Mechelen
Bart Hermans
| 0 reacties
Racing Waregem ontvangt KV Mechelen
Foto: © SC

Racing Waregem krijgt zondagnamiddag KV Mechelen op bezoek. Voor Waregem is het het eerste seizoen in tweede klasse en men zal in West-Vlaanderen wel gehoopt hebben op een betere kennismaking met deze afdeling. Waregem staat op het moment laatste met amper vier puntjes uit vijftien wedstrijden. Als het zich niet vlug herpakt zijn de mannen van Dekenne een vogel voor de kat. De laatste wedstrijden haalden ze een schamele 1 op 15. Bij de bezoekers uit Mechelen verloopt alles een stuk beter dit seizoen. Na hun zware nederlaag op Virton (4-2) herpakten de mannen van Maes zich vorige week heel goed tegen KVSK United. Zij behaalden in hun laatste wedstrijden een 10 op 15.
 
Bij de thuisploeg is niemand geschorst. Compernolle, Moerman, Yousfi, Geldhof en Barro moeten uitkijken voor een derde gele kaart.
Devos (hamstings) geblesseerd, Samain ziek; De Tollenaere (knie) en Compernolle (dij) twijfelachtig.
Selectie Racing Waregem: Vergote; Houtekier, Geldhof, Deloof, Dupont; Moerman, Yousfi, Compernolle, Bureima; Wostijn, Barro. Wisselspelers: Vandenabeele, De Tollenaere en nog twee spelers aan te duiden.
Bij de bezoekers uit Mechelen is Bjorn Vleminckx geschorst. Asare en Van Hoevelen moeten oppassen voor hun derde gele karton.
Kempeneer, Mellemans, Kanene, Geudens geblesseerd, Vleminckx geschorst. Biset wellicht i.p.v. Geudens, Kielo-Lezi in die van Vleminckx en Vanbelle ipv Crabeels.
Selectie KV Mechelen: Werner; Van Zundert, Vanbelle, Van Hoevelen, Ivens; Dhont, Asare, Iddi, Biset; Kielo Lezi,Charaï,Dierick, De Pauw, Crabeels en X.
 
KV Mechelen en Waregem speelden in derde A al eens tegen elkaar. Toen werd het in Waregem 3-1 voor de thuisploeg maar gingen ze op Mechelen met 4-1 in de boot.
 
 
Racing Waregem – KV Mechelen gaat door op zondag 10 december om 15u onder leiding van De Heer Johan Verbist.
 
Opgelet! Deze wedstrijd wordt gespeeld in het Regenboogstadion van Zulte Waregem.
 
 
 
    

Meer nieuws

2e klasse