kvoKV Oostende
kvmKV Mechelen
Datum: 01/04/2007 15:00
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 27
Stadion: Diaz Arena
KV Oostende ontvangt KV Mechelen
Bart Hermans
| 0 reacties
KV Oostende ontvangt KV Mechelen
Foto: © SC

KV Oostende ontvangt zondagnamiddag KV Mechelen. Bij de kustjongens hopen ze op een stunt tegen de troepen van Peter Maes. Een drietal weken geleden werd trainer Willy Wellens vervangen door Edin Ramcic. Toch heeft deze trainerswissel niet het gehoopte gevolg gehad en draait alles vierkant. Vorige speeldag werd op KV Kortrijk liefst met 5-0 verloren. Ze haalden de laatste vijf wedstrijden een magere vier op vijftien. Toch valt de kustploeg thuis niet te onderschatten, leider Dender ging er dit seizoen wel met 2-3 winnen maar Antwerp werd er verslagen met 2-1.
 
Bij de thuisploeg zijn Bultynck en Lord beiden gekwetst , Lammens is geschorst.
Kern Oostende: Begeyn; Gomez, Mazel, Stassin, Vandenberghe; Wallaeys, Coudeville, Meyssen, Degroote; Sakanoko,Amond, Thieren, Bates, Dekeyzer en een nog aan te duden speler.
 
KV Mechelen begint de laatste rush richting eindronde en misschien wel titel. Door het verlies van Dender vorige week op Hamme staan de maneblussers maar op vier punten van leider Dender. De match tegen KV Oostende is het begin van het West-Vlaams tweeluik want volgende week zaterdag wacht in eigen stadion de superbelangrijke wedstrijd tegen KV Kortrijk. De Mechelaars haalden de laatste vijf wedstrijden een tien op vijftien.
 
De Mechelse ziekenboeg is uitgebreid en er zijn nog enkele speler onzeker. Asare,Vanbelle, Goessens en De Schouwer zullen er wegens blessures zeker niet bij zijn. Iddi,Mellemans en Kielo-Lezi zijn onzeker. Charaï is geschorst.
Kern KV Mechelen : Kempeneer; Ivens, Van Hoevelen, Van Zundert, Van Goethem; Dhont, Dunkovic, Biset, Iddi (?), Vleminckx,Werner, Crabeels, Kielo Lezi (?), Mellemans (?)
 
De heenwedstrijd eindigde op een 2-2 gelijkspel.
 
KV Oostende – KV Mechelen vindt plaats op zondag 1 april 2007 om 15h00 onder leiding van de heer Ver Eecke.

Meer nieuws

2e klasse