SK Ronse
kvmKV Mechelen
Datum: 21/04/2007 20:00
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 30
Stadion: Orphale Cruckestadion
Ronse ontvangt KV Mechelen
Bart Hermans
| 0 reacties
Ronse ontvangt KV Mechelen
Foto: © SC

Rode lantaarn SK Ronse ontvangt zaterdagavond KV Mechelen, de tweede in de rangschikking. De thuisploeg kan na deze speeldag zekerheid omtrent de degradatie hebben als ze minder punten halen dan KVSK United. Toch speelt Ronse de laatste weken verre van slecht, vorige week moest KV Kortrijk er alles aan doen om de drie punten thuis te houden, een paar weken eerder liet titelkandidaat Antwerp zelfs twee punten liggen in het Orphale Cruckestadion.
Ronse behaalde een vier op vijftien de laatste vijf wedstrijden maar die vier punten werden wel behaald in de laatste twee thuiswedstrijden. Bij Ronse moeten Boukhelifa, De Bruyne, Devuyst, Ferreira Lino, Kawende, Lauwers, Lefranc, Mathijs, Peres en Preseaux opletten voor hun derde gele kaart.
 
KV Mechelen daarentegen draait schitterend op het moment. De titel lijkt niet echt meer mogelijk maar de eindronde komt nu wel echt dichtbij. Met een tien op vijftien verloopt alles volgens wens. Als KV Mechelen de eindronde haalt zal het een paar spelers in de kern tellen die pas uit blessure komen en heel fris zullen zitten. Wie weet kan dat het verschil maken in een slopende nacompetitie. Voor de wedstrijd op Ronse moeten ze wel Jeroen Mellemans missen die vorige week zijn derde gele kaart van het seizoen pakte. Bij KV Mechelen moeten Van Hoevelen, Ivens, Kielo-Lezi en Geudens opletten voor hun derde gele karton.
 
De heenwedstrijd eindigde op 1-0 met een doelpunt van Jean-Paul Kielo Lezi.
 
SK Ronse – KV Mechelen op zaterdag 21 april om 20h00 onder leiding van de heer Peter Jordens.

Meer nieuws

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze