usgUnion SG
kvmKV Mechelen
0-1
Yves Buelinckx (pen) 33'
1-1
2-1
2-2
63' Jonas Ivens (pen)
Datum: 10/09/2006 15:00
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Joseph Marien stadion
Union ontvangt zondag KV Mechelen
Bart Hermans
| 0 reacties
Union ontvangt zondag KV Mechelen
Foto: © SC

Union Sint-Gillis ontvangt zondagnamiddag KV Mechelen. Beide ploegen hebben deze competitie nog niet verloren en staan gezamenlijk op 4de plaats met 5 punten uit 3 wedstrijden.
 
Union begon het seizoen met gelijke spelen tegen Oostende en KV Kortrijk. Vorige week gingen ze met het kleinste verschil winnen op Ronse. KV Mechelen begon met winst tegen Deinze en speelde vervolgens gelijk tegen OH Leuven en Dender.
Union zag in het tussenseizoen heel wat spelers vertrekken maar haalde wel Stassin,Buelinckx en Tankary binnen. Voor het seizoen werd Union bij de verassingen genoemd en zelfs kanshebber voor een periodetitel. Tot hiertoe heeft Union deze verwachtingen al kunnen inlossen. De bezoekers uit Mechelen hielden een grote kuis in hun selectie in het tussenseizoen. Samen met trainer Maes kwamen ook Mellemans,Charaï en Geudens over van Verbroedering Geel. Verder werden o.a. Kielo-Lezi,Vleminckx en Kempeneer aangetrokken. Kampioen spelen lijkt voor deze zeer jonge ploeg (A-kern heeft een gemiddelde leeftijd van 22 jaar) nog iets te vroeg maar meedingen voor een plaatsje in de eindronde zit er wel in voor de Maneblussers.
 
Union en KV Mechelen speelden in het verleden al veel tegen elkaar al was het voor vorig seizoen geleden van 1980 dat Mechelen nog op bezoek was geweest in Brussel. Het werd toen 1-2 voor de Geel-Roden. Vorig seizoen bleven beide ploegen telkens op een gelijkspel steken. Achter de Kazerne werd het 1-1 en in het Joseph Mariënstadion bleef het 0-0.
 
De selecties van de ploegen hebben ons nog niet bereikt. Ze zullen hier verschijnen van zodra we ze hebben.
 
De wedstrijd gaat door op zondag 10 september om 15h00. We vermelden nog dat de loketten voor de bezoekers gesloten zullen zijn. Meer info kan uw vinden op de site van KV Mechelen: www.kvmechelen.be

Meer nieuws

2e klasse