RS Waasland
kvmKV Mechelen
1-0
1-1
1-2
1-3
Datum: 24/09/2006 15:00
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 6
Stadion: Puyenbekestadion
Waasland ontvangt KV Mechelen
Bart Hermans
| 0 reacties
Waasland ontvangt KV Mechelen
Foto: © SC

Zondagnamiddag ontvangt Red Star Waasland in het eigen Puyenbekestadion KV Mechelen. Waasland kon vorige week onder zijn nieuwe trainer Regi Van Acker de eerste overwinning van het seizoen behalen op Ronse. KV Mechelen won vorige week thuis van Eupen en stond voor deze speeldag op een gedeelde tweede plaats.
 
Regi Van Acker was vorige week nog aandachtig toeschouwer Achter de Kazerne en zal zijn huiswerk dan ook wel gemaakt hebben. Of dit voldoende zal zijn tegen het goed georganiseerde Malinwa van Peter Maes valt af te wachten. De Maneblussers kunnen mits winst tweede blijven en zo toeleven naar de topper volgende week thuis tegen Antwerp.
 
RS Waasland en KV Mechelen speelden nog maar vier keer tegen elkaar. Toen beide ploegen nog in derde klasse speelden werd het 2-2 in het Puyenbekestadion en 0-1 Achter de Kazerne. Vorig seizoen eindigde de wedstrijd in het Puyenbekestadion wederom op een gelijkspel (1-1) en kon Mechelen thuis met 2-0 winnen.
 
Selecties:
 
Regi Van Acker selecteerde dezelfde kern als vorige week op Ronse. Bij KV Mechelen zijn Mellemans, Merckx en Dierick geblesseerd.
 
RS Waasland: Hofman,Vincken, De Witte, Serbest, Borlee,Magerman, Flies, Sels, Vandecauter,Arys, Keita,Wolfaert, Geldof, Van Hoeylandt, Bou-Sfia.
 
KV Mechelen: Werner,Vanbelle, Van Hoevelen, Ivens, Van Zundert; Dhont, Asare, De Pauw, Geudens,Kielo-Lezi, Vleminckx,Kempeneer, Crabeels, Charaï, Iddi.
 
Waasland - KV Mechelen zondag om 15 uur onder leiding van Philippe Flament. [AN]

Meer nieuws

2e klasse