ohlOH Leuven
lieLierse SK
1-0
2-0
Datum: 23/09/2007 15:00
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 1
Stadion: King Power at Den Dreef
OH Leuven opnieuw tegen Lierse
Giel Vermeulen
| 0 reacties
OH Leuven opnieuw tegen Lierse
Foto: © SC

Door de kalenderperikelen ten gevolge van de zaak Namur/Geel/KBVB "start" vandaag de competitie met speeldag 1 en voor Oud-Heverlee Leuven is dat een thuiswedstrijd tegen SK Lierse. Een vreemde wending aangezien OHL slechts een paar weken geleden al datzelfde Lierse trof, maar die wedstrijd zal nu pas op speeldag 20 "gespeeld worden".

Tegenstrever Lierse verkeert nog steeds in dezelfde situatie: door de financiële problemen heeft de club een transferverbod en een zoektocht naar investeerders. Sportief behaalde de club vorige week wel de eerste overwinning van het seizoen dankzij de 0-2 op het terrein van Oostende. Het vertrouwen bij Lierse zal dus wel wat beter zijn dan in de heenwedstrijd, waarin voornamelijk hun gebrek aan koelbloedigheid voor doel opviel.

Bij OHL loopt het sinds de wedstrijd in Lier minder en het spelniveau moet toch hoger kunnen liggen dan hetgene de laatste weken vertoond werd. De offensieve aanpak in het slotkwartier in Doornik bezorgde OHL uiteindelijk nog een punt tegen het stugge Doornik, maar de achterstand werd wel te gemakkelijk opgelopen. Die foutjes achteraan moeten er alleszins weer dringend uit en offensief zal er toch meer moeten gebracht worden om een vooraanstaande rol te kunnen spelen in deze bizarre competitie. Een overwinning vandaag brengt OHL alleszins mee aan kop van het klassement.

(Auteur: Tim De Pauw)

Meer nieuws

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK