wesWesterlo
lomLommel SK
Datum: 08/12/2013 15:00
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 19
Stadion: Het Kuipje
Blijft Lommel op koers voor de tweede periode?
Blijft Lommel op koers voor de tweede periode?
Foto: © SC

Ook op zondag staan er nog een aantal interessante duels op het programma in de Belgacom League. Enkele titelpretendenten komen in actie, Lommel strijdt om de tweede periode.

Zondag neemt Westerlo het op tegen Lommel United. De thuisploeg staat nog steeds op een mooie tweede plaats, maar zal de overwinning van Lommel niet cadeau krijgen.

De Limburgse club is aan een opmars bezig in het klassement na een dramatische start en staat ondertussen op een gedeelde zevende plaats. Bovendien speelt het een voorname rol in de tweede periode.

Afwachten of de bezoekers kunnen rekenen op Johanna Omolo en Loris Brogno. Beiden zijn nog twijfelachtig. In de heenronde haalde Westerlo het met 0-2, kan het nu ook de punten thuishouden?

Wat kan Moeskroen?

Ook Moeskroen-Peruwelz, de nummer drie in de stand, komt zondag aan de aftrap. Het maakt de verplaatsing naar WS Brussels.

Dat is een hapklare brok als we naar het klassement kijken, maar op papier weet je niet altijd alles en WS Brussels heeft de punten ook nodig wil het niet helemaal naar de onderste gedeelte van het klassement zakken.

Meer nieuws

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK