eupEupen
moeMoeskroen
0-1
25' Yohan Brouckaert (pen)
Datum: 14/02/2014 20:30
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 26
Stadion: Kehrweg Stadion
Topper op het programma in tweede klasse
Jordy Ferket
| 0 reacties
Topper op het programma in tweede klasse
Foto: © SC

Eupen ontvangt vanavond Moeskroen- Peruwelz voor een topper in tweede klasse. Het is een duel tussen de eerste en de derde uit de stand. Als de bezoekers winnen, komen ze op gelijke hoogte met leider Eupen.

De ploeg uit Duitstalig België sprong vorige week over Westerlo naar de leiding in het klassement. Eupen is een ploeg in vorm. De laatste vier weken wist het telkens de drie punten te halen. Toch verwacht coach Marquez Lopez een moeilijke partij. “Het zal niet eenvoudig worden. Moeskroen heeft individueel veel talent, maar ze zijn ook een sterk blok. Een blok dat moeilijk te ontwrichten is.” Dat zei de trainer op de site van Eupen.

Eupen kan geen beroep doen op Florian Taulemesse en Anthony Bassey. Beide spelers herstellen nog van een blessure. De selectie van de ploeg is dezelfde als tegen Geel.

Moeskroen-Peruwelz moet de laatste weken niet veel onderdoen voor de leider. De ploeg van trainer Rachid Chibab haalde tien op twaalf. De trainer kijkt dan ook uit naar de match tegen de Eupen. “Er is een kernwoord: winnen. Op papier zijn beide ploeg van hetzelfde niveau. De wedstrijd zal volgens mij dan ook beslist worden op basis van kleine details. Waarschijnlijk zullen we niet veel kansen krijgen. Efficiënt zijn, is de boodschap”, aldus Chibab op de site van de club.

Om 20.30 staan beide clubs oog in oog met elkaar. Als Eupen wint, diept het de voorsprong verder uit. Als Moeskroen met de overwinning gaat lopen, komt het op gelijke hoogte van de leider. 

Meer nieuws

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 12/05 Lommel SK Lommel SK