Datum: 03/02/2006 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 21
Stadion: Jan Breydel
Hekkensluiter Lierse op bezoek bij leider
Kristof Blomme
| 0 reacties
Hekkensluiter Lierse op bezoek bij leider
Foto: © SC

Vrijdagavond moet Lierse, laatste in de stand, op bezoek bij leider Club Brugge. Kunnen de Pallieters stunten in Brugge? Of wordt Club nu wel alleen leider?

Vorige week liet Club de kans liggen om alleen leider te worden. Bij Roeselare werd een billijk gelijkspel behaald. De toppers blijven buitenshuis dus problemen ondervinden. Tegen Lierse kan blauw-zwart zich absoluut geen puntenverlies veroorloven. De bevroren grasmat kan een probleem vormen voor de aanvallende ploeg, maar mag eigenlijk geen excuus zijn. Club zal gesteund worden door meer dan 22.000 abonnees, een nieuw record. Lierse won vorige week nog eens van Beveren. Hiermee naderde het tot op vier punten van Sint Truiden. Een nieuwe overwinning zou een fantastische zaak zijn voor de noodlijdende club, maar gemakkelijk is anders. Dit zijn in principe niet de matchen waar het moet gebeuren voor geel-zwart.

Bij Club start Balaban weer in de basis. Op Roeselare werd de topschutter van Club nog gepasseerd. Ook Philippe Clement mag rekenen op een basisplaats. Vandelannoite of Roelandts zal hierdoor op de bank belanden. Ook Stijn Stijnen zit weer op de bank ten koste van Verbauwhede. Lange en Blondel zijn geblesseerd, terwijl Valgaeren ziek is. 

Vermoedelijke opstelling: Butina; Vanaudenaerde, Maertens, Vandelannoite, Klukowski; Clement, Vermant, Leko; Verheyen, Portillo, Balaban.

Bank: Stijnen, De Cock, Gvozdenovic, Roelandts, Dufer, Englebert en Ishiaku.

Lierse zal het waarschijnlijk doen met één aanvaller, Mrdja en met een goed gestoffeerd middenveld. Sven Vandenbroeck en Chuck zijn nog niet speelgerechtigd. Raeymaeckers, Smet en Timmermans zijn uitgeschakeld. 

Vermoedelijke opstelling: Van Der Straeten; Andjic, Fassotte, Nnaji, Kacic; Mujanovic, Wils, Dreesen, Snoeckx, Yakovenko,; Mrdja.

Bank: Mardulier, Alessandro, Develer, Elberkani, Imschoot, Tohoua, Van der Zyl.

De match wordt om 20.30u afgetrapt in het Jan Breydelstadion. Peter Vervecken leidt de match in goede banen.

Meer nieuws