Datum: 12/03/2011 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 29
Stadion: Olympische Stadion (Kiel)
Snoept Brys de punten weg bij zijn ex-ploeg?
Onbekend Onbekend
| 0 reacties
Snoept Brys de punten weg bij zijn ex-ploeg?
Foto: © SC

Germinal Beerschot neemt het vanavond in eigen huis op tegen KV Mechelen. Bij de bezoekers kan trainer Marc Brys geen beroep doen op de geblesseerde Javier Chen. Germinal Beerschot-trainer Jacky Mathijssen kampt al met een overvolle ziekenboeg en moet daar nu ook MacDonald aan toevoegen.

Er is toch heel wat volk komen opdagen voor deze wedstrijd tussen Germinal Beerschot en KV Mechelen. Voor KV Mechelen staat er vanavond nog heel wat op het spel. De ploeg van trainer Marc Brys kan tegen zijn ex-ploeg niet rekenen op Javier Chen. Hij viel geblesseerd uit op de laatste training. Ghomsi vervangt de Belgische Taiwanees in de basiself. Standard hijgt in de nek van KV Mechelen voor een felbegeerd ticket voor Play-Off 1.

De ploeg van trainer Jacky Mathijssen kan een nieuwe thuiszege ook best gebruiken om het seizoen nog wat kleur te geven. Bij het lijstje van afwezigen is nu ook MacDonald toegevoegd.

Ploegopstellingen:

Germinal Beerschot: Kaminski, Rnic, Kagelmacher, Monteyne, Clement, Haroun, Wanyama, Negrao, Custovic, Porokara en Goor.

KV Mechelen: Renard, Pandza, Van Hoevelen, Iddi, Ibou, Benteke, Gorius, Buyens, Destorme, Van Loo en Ghomsi.

Meer nieuws