Datum: 20/03/2011 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 30
Stadion: Het Kuipje
Zet Charleroi een stap richting behoud?
Nico Wieme
| 0 reacties
Zet Charleroi een stap richting behoud?
Foto: © SC

Charleroi wil zijn operatie redding inzetten met een zege op het veld van Westerlo. Het was de voorbije week vrij rumoerig bij de wit-zwarten, want voorzitter Abbas Bayat stuurde coach Laszlo Csaba de laan uit. De Carolo's kregen ook te horen dat ze hun match tegen Cercle nu toch mogen spelen.

Voor Westerlo staat er sportief gezien niets meer op het spel. De Kempenaren zijn zeker van Play-off 2 en concentreren zich volop op de beker. Voor de laatste match van de reguliere competitie mist Jan Ceulemans de geblesseerden Brüls, Ruiz en Vanaudenaerde. Henrique en Mravac zijn geschorst.

Charleroi kreeg deze week hoop op een verlengd verblijf in eerste klasse door de uitspraak van het BAS om de wedstrijd tegen Cercle toch te spelen. Abbas Bayat wisselde voor de tweede keer dit seizoen van coach. Laszlo Csaba werd bedankt voor bewezen diensten; Tibor Balog mag voorlopig de honours waarnemen. De Hongaar mist wel een hele reeks geblesseerden. Vuorinen, Elie, Fabris, Gregoire, Gueye, Hatifi en Francquart zitten in de lappenmand. Verlies bij Westerlo veroordeelt de Walen sowieso tot het spelen van de play-downs.

U kunt de wedstrijd hier live volgen!

Meer nieuws