Datum: 15/10/2011 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 10
Stadion: Regenboogstadion
Live Kalezic laat Bossut en Chevalier uit de basiself
Tomas Taecke
| 0 reacties
Kalezic laat Bossut en Chevalier uit de basiself
Foto: © SC

Essevee ontvangt Lierse. Twee ploegen die voorlopig onder de verwachtingen presteren en drie punten kunnen gebruiken. Zonder Wesley Sonck is Lierse nog steeds op zoek naar een eerste zege.

Lierse heeft na negen speeldagen nog steeds geen driepunter op zak. De Lierenaars verzamelden zes punten en bengelen daarmee onderaan het klassement op de 15de plaats. Bovendien wist geel-zwart nog maar vier keer te scoren.

Zulte Waregem wil een reeks neerzetten na de 4 op 6 tegen Kortrijk en Westerlo. De ambities van het nieuwe beleid worden voorlopig geen kracht bijgezet, thuis tegen Lierse moet Waregem de drie punten thuishouden om op schema te blijven.

Kalezic verrast met zijn opstelling. D'Haene is na maanden blessureleed opnieuw fit en komt meteen in de basis. Ook Trajkovski komt opnieuw in de ploeg. Nog opvallend is de keuze voor invallersdoelman Muyters, waardoor Bossut op de bank plaatsneemt.  Minne is geblesseerd en kijkt toe. Maréval zit een tweede en laatste schorsingsdag uit.

Lierse reist af naar de Gaverbeek zonder Wesley Sonck. De routinier werd door trainer Chris Janssens uit het A-elftal gezet. Ayew, Goris en Bidaoui zijn nog steeds geblesseerd.

Vermoedelijke opstellingen:

Zulte Waregem: Muyters, Colpaert, De Fauw, Habibou, Hamalainen, Trajkovski, D'Haene, Matton, Rossini, Dachelet, Delaplace

Lierse: Kawashima, Gaxa, Saidi, Grncarov, Thompson, Claasen, Maric, Wils, Vandooren, Dequevy, Elgabas

 

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

Zulte Waregem is favoriet. Een gokje op Lierse daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Zulte Waregem de armen in de lucht, dan krijgt u bij
Bwin 258 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Lierse wint u 675 euro.

Meer nieuws