gntKAA Gent
lokSporting Lokeren
Datum: 22/10/2011 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 11
Stadion: Jules Ottenstadion
Live Van Der Bruggen aan de aftrap
Melissa Maes
| 0 reacties
Van Der Bruggen aan de aftrap
Foto: © SC

De Oost-Vlaamse derby tussen AA Gent en Lokeren staat zaterdag al om 18 uur op het programma. Bij de thuisploeg komt de achttienjarige Hannes Van Der Bruggen voor het eerst dit seizoen aan de aftrap.

Ivan Leko liet eerder deze week aan onze redactie weten dat hij uitkijkt naar de derby. “AA Gent heeft een goeie ploeg, maar we zijn enorm gemotiveerd. Ook wij hebben kwaliteiten.” Daarnaast ziet Leko ook een paar vrienden terug. “We gaan enkel iets gaan drinken als de wedstrijd eindigt op een gelijkspel.”

Trond Sollied moet enkele sterkhouders missen, maar dat mag geen excuus zijn om dit duel te verliezen. “Ik vind dat de prestaties van Lokeren dit seizoen wat op en neer gaan. AA Gent moet deze derby winnen.”

De AA Gent-trainer ziet tal van zijn spelers in de lappenmand liggen: Smolders, Ljubijankic, Soumahoro, Lepoint, N’diaye, M’Sila en Wallace. Ba is geschorst. Peter Maes kan geen beroep doen op Mokulu, Finnbogason, Tiko en Fevang. Bij Lokeren is Deekman geschorst.

Scheidsrechter Christophe Delacour zal de wedstrijd in goede banen proberen leiden. Volg de wedstrijd live via je favoriete voetbalwebsite vanaf 18 uur.

Vermoedelijke opstellingen:
AA Gent:
Jorgacevic, Rafinha, Melli, Arzo, Baric, Thijs, Jørgensen, Van Der Bruggen, Brüls, Coulibaly, El Ghanassy
Lokeren: Copa, De Roover, Gueye, Taravel, De Bock, Overmeire, Persoons, De Ceulaer, Leko, De Pauw, Harbaoui

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

AA Gent is favoriet. Een gokje op Lokeren daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt AA Gent de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 217,50 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Lokeren wint u 975 euro.

Meer nieuws