berBergen
gntKAA Gent
1-0
1-1
76' Bernd Thijs (pen)
Datum: 29/10/2011 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 12
Stadion: Stade Charles Tondreau
Live Twee best scorende team tegenover elkaar
Melissa Maes
| 0 reacties
Twee best scorende team tegenover elkaar
Foto: © SC

Zaterdagavond ontvangt Bergen AA Gent. Dat er goals gaan vallen, staat vast. De Buffalo's zijn met 25 doelpunten de meest scorende ploeg in de Jupiler Pro League. De Draken maakten er slechts eentje minder.

AA Gent had woensdagavond een feestje te vieren na de bekerthriller tegen Club Brugge. Zijn Trond Sollied en zijn troepen al opnieuw opgeladen voor een nieuw duel? Ondanks de heroïsche prestaties van Frank Boeckx, zal de Noorse trainer waarschijnlijk Bojan Jorgacevic opnieuw in doel zetten.

Bergen heeft een heel sterke thuisreputatie. In het Stade Charles Tondreau kon nog geen enkele bezoeker de drie punten meenemen naar huis. Enkel Standard en Lokeren wisten gelijk te spelen op het veld van de Henegouwers.

De promovendus doet het uitstekend in de eerste klasse. Na elf speeldagen staat het op de zevende plaats met slechts zes punten minder dan de nummer twee, AA Gent. Dennis Van Wijk kan op een volledige kern rekenen.

Bij AA Gent wordt het lijstje met geblesseerde spelers ook kleiner. Sollied kan geen beroep doen op Christophe Lepoint, N’diaye en Zakaria M’Sila. Scheidsrechter van dienst is Luc Wouters. Volg de wedstrijd live via je favoriete voetbalwebsite vanaf 20 uur.

Vermoedelijke opstellingen:
Bergen:
Berthelin, Timmermans, Sapina, Franquart, Monteyne, Bourabia, Ibou, Lepicier, Matumona, Matthys, Perbet
AA Gent: Jorgacevic, Rafinha, Melli, Arzo, Baric, Thijs, Jørgensen, Smolders, Brüls, Coulibaly, El Ghanassy

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

AA Gent is favoriet. Een gokje op Bergen daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt AA Gent de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 337,50 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Bergen wint u 450 euro.

Meer nieuws