Datum: 06/11/2011 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 13
Stadion: Jan Breydel
Live Jacobs verrast met Mbokani in basiself
Jacobs verrast met Mbokani in basiself
Foto: © SC

Anderlecht verschijnt op Cercle met Mbokani in de basiself. Ariël Jacobs gaf na de Europa League-wedstrijd nochtans aan dat de aanvaller zelf geen deel ging uitmaken van de wedstrijdkern. Bij Cercle komen de verwachte elf spelers aan de aftrap.

Dieumerci Mbokani is de meest in het oogspringende naam op het wedstrijdblad. De Congolees komt verrassend aan de aftrap nadat Anderlecht-coach Jacobs hem naar eigen zeggen uit de selectie zou laten gezien zijn blessure. Cercle treedt aan met de verwachte basiself.

Anderlecht-trainer Ariël Jacobs had vrijdag lovende woorden in huis voor Cercle-coach Bob Peeters, die hij in een ver verleden zelfs nog trainde als nationale beloftencoach. Anderlecht verloor sinds de uitwedstrijd op Club Brugge geen enkel punt meer. Doet Cercle even goed of beter in het Jan Breydelstadion?

Bob Peeters is de hype van het moment, want hij laat Cercle attractief en aanvallend voetbal spelen. Met de Portugees Rudy heeft hij één van de sensaties uit de Jupiler League in zijn ploeg. Maar kan de jonge ploeg ook het ervaren Anderlecht punten afhandig maken?

Opstellingen:

Cercle: Verbist, Mertens, Reis, Evens, Cornelis, Neto, Vidarsson, Rudy, Iachtchouk, Vetokele, D'Haene

Anderlecht: Proto, Juhasz, Safari, Kouyate, Marecek, Gillet, Wasilewski, Kljestan, Mbokani, Jovanovic, Suarez

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

Anderlecht is favoriet. Een gokje op Cercle Brugge daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Anderlecht de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 262.5  euro bij een gok van 150 euro, Cercle levert u 649.5 euro op.

Meer nieuws