Datum: 21/01/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 21
Stadion: Olympische Stadion (Kiel)
Live Kan Beerschot Kagelmacher uitwuiven met een zege?
Thomas De Block
| 0 reacties
Kan Beerschot Kagelmacher uitwuiven met een zege?
Foto: © SC

Vanavond treffen Beerschot en Cercle Brugge elkaar in het Olympisch Stadion. Kan Beerschot de goede prestatie uit de bekermatch doorzetten of neemt Cercle de drie punten mee naar West-Vlaanderen?

Beerschot kan zich optrekken aan de bekerwedstrijd tegen Kortrijk. Toch hebben de Antwerpenaars nog iets goed te maken in de competitie. Vorig weekend werd immers zwaar verloren bij Standard (6-1). Mits een overwinning kan Beerschot over Bergen wippen naar de achtste plaats. Jacky Mathijssen kan vanavond een beroep doen op Malul. De Israëliër werd afgelopen woensdag nog met rood van het veld gestuurd, maar tekende met succes verzet aan tegen een mogelijk schorsingsdag.

Bij Beerschot hopen ze alvast met een overwinning afscheid te kunnen nemen van Gary Kagelmacher. Voor de wedstrijd, omstreeks tien voor acht, zal de kersverse Monaco-verdediger samen met voorzitter Vanoppen een persoonlijke groet brengen aan de fans. Tijdens de rust zal Kagelmacher afscheid nemen in de tribunes.

Bij Cercle Brugge wil men de lijn van vorig weekend doortrekken. Cercle won toen met 3-1 van Westerlo en heeft nog steeds uitzicht op een plaats in de top zes. Trainer Bob Peeters zet nieuwkomer William Carvalho wellicht in de basis. Sergeant en Foley zijn nog steeds geblesseerd, terwijl vijf spelers op één kaart van schorsing staan. De scheidsrechter voor vanavond is Frederik Geldhof

Vermoedelijke opstellingen:

Beerschot AC: Pacovski, Malul, Wuytens, Mikulic, Van der Heyden, Oztürk, De Decker, Nyoni, Losada, Dayan, MacDonald.

Cercle Brugge: Verbist, Cornelis, Reis, Mertens, Evens, Vidarsson, Carvalho, Rudy, Vetokele, Janssens, Baldé.

UPDATE: Bij Beerschot starten de elf die verwacht werden. Bij Cercle beginnen Carvalho en Cachicote aan de aftrap.

U kan de wedstrijd vanavond bij ons live volgen vanaf 20.00 uur…

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?
Beerschot is favoriet. Een gokje op Cercle Brugge daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Beerschot de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 360 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Cercle Brugge wint u 435 euro.

Meer nieuws