Datum: 19/02/2012 14:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 26
Stadion: Lotto Park
Live Patou krijgt eerste basisplaats
Patou krijgt eerste basisplaats
Foto: © SC

Deze middag staat er reeds de wedstrijd tussen Anderlecht en Westerlo op het menu. Westerlo heeft de punten broodnodig en Anderlecht wil de Europese kater doorspoelen. Wie wil de zege het meest? Volg het hier vanaf 14u30...

Anderlecht kreeg donderdag nog voetballes van AZ en gaat op zoek naar rehabilitatie. Daarbij kan het wel geen beroep doen op Behrang Safari, die uitviel met een hamstringblessure. Wel van de partij Olivier Deschacht dus. Daarnaast wijzigt Jacobs op één plaats. Ietwat verrassend krijgt Patou de voorkeur op Jovanovic..

Bij Westerlo geen Anderlecht-huurlingen. Kabasele en Reynaldo mogen niet aantreden tegen de club waar ze nog altijd aangesloten zijn. Westerlo speelt nu echt zijn laatste kans op het vermijden van PO III uit en mag zich aan een zware dobber verwachten.

Opstellingen
Anderlecht: Proto, Deschacht, Juhasz, Kouyate, Wasilewski, Biglia, Kljestan, Patou, Suarez, Mbokani, Gillet
Westerlo: Verbauwhede, Cools, Corstjens, Annab, Farssi, Goor, Juande, Ngolok, Vanthournhout, Sidibé, Yulu-Matondo

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?
Anderlecht is overduidelijk favoriet. Een gokje op Westerlo daarentegen zal u beduidend meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Anderlecht de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 112 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Westerlo wint u 2000 euro.

Meer nieuws