cluClub Brugge
andAnderlecht
Vadis Odjidja (pen) 83'
1-0
Datum: 28/08/2011 15:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 5
Stadion: Jan Breydel
Live Club met Vleminckx in de spits, Anderlecht met Suarez
Club met Vleminckx in de spits, Anderlecht met Suarez
Foto: © SC

Club Brugge en Anderlecht spelen reeds om 15u de topper van de vijfde speeldag. De West-Vlamingen kunnen bij winst aan de leiding komen in het klassement. Volg de wedstrijd hier live...

Dit is de eerste confrontatie van waarschijnlijk vier, maar in tegenstelling tot vorig seizoen minimaliseert niemand deze keer het belang van deze topper. Zowel bij Anderlecht als bij Brugge moet het prestige terug opgefleurd worden na een minder seizoen.

Beide trainers namen dan ook de woorden 'match van de eer' in de mond. Vooral bij Anderlecht leeft ook het revanchegevoel, want vorig seizoen gingen zij in Jan Breydel nog met 3-0 de boot in. Club mist een belangrijke schakel in de persoon van Refaelov, maar ook bij de Brusselaars zijn er de nodige afwezigen.

Bij Club Brugge neemt Vleminckx de plaats van Akpala in ten opzichte van de Europese wedstrijd tegen Zestafoni. Ook voor Lestienne is een plaatsje in de basiself weggelegd.

Canesin en Suarez zijn fit geraakt bij Anderlecht en starten in de basis. Op de rechtsachter staat ietwat verrassend Wasilewski. Jovanovic is ook van de partij. De Sutter zit dan weer op de bank waardoor Suarez waarschijnlijk diep in de spits zal spelen.

Bekijk de wedstrijd HIER fase per fase...

Opstellingen:

Club Brugge: Coosemans, Hogli, Almebäck, Hoefkens, Zimling, Vleminckx, Dirar, Vazquez, Lestienne, Donk, Odjidja

Anderlecht: Proto, Biglia, Suarez, Jovanovic, Kouyaté, Kljestan, Safari, Juhasz, Wasilewski, Gillet, Canesin

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

Club Brugge is licht favoriet. Een gokje op Anderlecht daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.
 

Steekt Club Bde armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 337.5 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Anderlecht wint u 457.5 euro.

Meer nieuws