Datum: 27/08/2011 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 5
Stadion: Het Kuipje
Live Ceulemans gooit Wils en Juande in de strijd tegen Cercle
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Ceulemans gooit Wils en Juande in de strijd tegen Cercle
Foto: © SC

Westerlo moet vanavond in eigen huis op zoek naar zijn eerste overwinning van het seizoen tegen Cercle Brugge. Beide teams hebben af te rekenen met heel wat geblesseerden. Ceulemans gooit nieuw bloed in de strijd.

Robby Morren vanuit Westerlo

Westerlo staat helemaal onderaan de rangschikking met 1 op 12 en nochtans speelt de Kempische club geen slecht voetbal. Net daarom is trainer Jan Ceulemans ervan overtuigd dat het tij snel zal keren. Voor Westerlo is dat dan best vanavond, al moet de coach enkele sterkhouders missen.

Zo kan Ceulemans geen beroep doen op aanvoerder Jef Delen en liggen ook De Smet, Owusu, Cools, Adams en Cardoso in de lappenmand. De coach brengt Stef Wils en de Spaanse middenvelder Juande aan de aftrap.

Cercle Brugge kende een goede seizoensstart met 7 op 12 en zal, mits een overwinning, ook na de vijfde speeldag nog steeds in de top zes staan. Ook trainer Bob Peeters moet met Hans Cornelis zijn aanvoerder missen. Verder zijn ook Gombami, Van Der Beken en Dompig onbeschikbaar. Het wordt uitkijken of Kevin Janssens zijn goede prestatie met twee doelpunten tegen Genk, vanavond kan bevestigen.

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

Westerlo is favoriet. Een gokje op Cercle Brugge daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Westerlo de armen in de lucht, dan krijgt u bij
Bwin 315 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Westerlo wint u 495 euro.

Meer nieuws