Datum: 27/10/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 12
Stadion: Olympische Stadion (Kiel)
Zet OHL zegereeks verder op het Kiel?
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Zet OHL zegereeks verder op het Kiel?
Foto: © SC

OH Leuven is een hele mooie reeks aan het neerzetten. Vanavond moet OHL op bezoek bij Beerschot. Het wordt een duel met de top zes als inzet.

OH Leuven won zijn voorbije drie wedstrijden afgetekend. Het scoorde daarin liefst 13 doelpunten en indrukwekkend was de 4-1 overwinning tegen Club Brugge vorig weekend. Zo wisten de Brabanders de top zes binnen te sluipen. Bovendien is Ibou heel erg goed op dreef, hij prijkt bovenaan de topschutterslijst.

Het hoeft dan ook niet te verbazen dat Ronny Van Geneugden met veel vertrouwen naar het Kiel trekt. Bovendien keren met Boi en Buysens enkele spelers wellicht terug uit blessure. Of Chuka kan aantreden is twijfelachtig. Verwacht wordt dat de coach niet te veel zal wijzigen aan het elftal dat Club Brugge zijn eerste seizoensnederlaag bezorgde.

Beerschot kan op zijn beurt een uitstekende zaak doen in het klassement want bij winst klimmen de Kielse Ratten op gelijke hoogte van OHL. Vorig weekend werd nog kansloos verloren op het veld van Racing Genk met het incident met Coulibaly als gevolg. Het ontslag van de spits overheerste het nieuws vanuit het Kiel deze week.

Vanavond wordt Veselinovic verwacht als vervanger van Coulibaly, aan hem om te tonen dat hij over voldoende kwaliteiten beschikt. Dayan ligt in de lappenmand, net als de broers Wuytens.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Beerschot  is favoriet. Een gokje bij UNIBET op OHL daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Beerschot  met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 190 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van OHL strijkt u 370 euro op.

Meer nieuws