Datum: 15/12/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 20
Stadion: Herman Vanderpoortenstadion (Het Lisp)
Live Volg de degradatietopper Lierse - Cercle Brugge
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Volg de degradatietopper Lierse - Cercle Brugge
Foto: © SC

Hoogspanning vanavond op het Lisp waar de belangen bijzonder groot zijn. Met Lierse - Cercle staat de degradatietopper tussen de voorlaatste en de laatste uit het klassement op het programma.

De inzet van deze wedstrijd is enorm. Bij winst mengt Cercle zich opnieuw helemaal in de strijd om een ticket voor play-off 2 want dan nadert de Vereniging tot op één puntje van Lierse. Winnen de Pallieters, dan kunnen die op hun beurt weer een schitterende zaak doen want dan vergroot Lierse de kloof met Cercle tot liefst zeven punten. 

De zenuwen zullen strak gespannen zijn bij beide teams, de angst om een doelpunt te incasseren zal groot zijn. Beide coaches benadrukten ook al het belang van deze degradatietopper. Zo noemde Foeke Booy de partij 'uiterst belangrijk' terwijl zijn Lierse-collega Ramzy het 'de belangrijkste wedstrijd van het seizoen', noemde.

Ramzy heeft nog steeds af te rekenen met een waslijst aan geblesseerden. Claasen, Davids, De Wree, Farag, Frans, Yasser, Vanherberghen en Claes lopen er vanavond niet bij. Thomas Wils keert terug uit schorsing. Bij Cercle liggen Carvalho en Goddeeris in de lappenmand.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Lierse  is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Cercle Brugge daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60  euro gratis.

Gaat Lierse  met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 250euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Cercle Brugge strijkt u 260 euro op.

Meer nieuws