lieLierse SK
wbeSK Beveren
Datum: 19/01/2013 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 23
Stadion: Herman Vanderpoortenstadion (Het Lisp)
Live Lierse onder (zware) druk tegen Waasland-Beveren
Fabian Morren
| 0 reacties
Lierse onder (zware) druk tegen Waasland-Beveren
Foto: © SC

Lierse krijgt straks het bezoek van Waasland-Beveren. Meteen een degradatietopper van formaat, en eigenlijk een wedstrijd die de Pallieters absoluut moeten winnen. Mogelijk kan de Egyptische invasie daar wel bij helpen.

Want over een kleine invasie mag er wel gesproken worden op het Lisp. Liefst zes Egyptenaren werden aan de selectie toegevoegd. Eén van hen is Abdel Wahed. Hij speelde eerder al op het Lisp en ontgoochelde toen.

Verwacht vanavond zeker niet al die Egyptenaren in het team straks. Hooguit twee of drie zullen in de basis staan. Bij Waasland-Beveren was het rustiger. Al is coach Glen De Boeck met Christophe Lepoint wel een sterkhouder kwijt. Hij kreeg er wel Stijn De Smet en Jordan Remacle voor in de plaats. Ook Jonas Ivens maakt zijn opwachting in de defensie van Waasland-Beveren.

De stand liegt er niet om. Lierse staat voorlaatste en heeft vier punten minder dan concurrent Waasland-Beveren. Als Beveren straks weet te winnen, wordt de kloof al erg groot. Terwijl Lierse moet winnen om geen concurrent onbereikbaar te zien worden, kan Waasland-Beveren straks al een serieuze stap richting behoud zetten.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?
Lierse is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Waasland-Beveren daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60  euro gratis.

Gaat Lierse met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 200 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Waasland-Beveren strijkt u 345 euro op.

Meer nieuws