Datum: 11/08/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 3
Stadion: Olympische Stadion (Kiel)
Live Koster brengt Ojo tegen Zulte Waregem
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Koster brengt Ojo tegen Zulte Waregem
Foto: © SC

Beerschot moet al meteen onder druk presteren tegen Zulte Waregem. Een duel tussen de leider en de hekkensluiter na 2 speeldagen.

Update:
Geen verrassingen in het elftal van Zulte Waregem waar Delaplace de plaats inneemt van Hinostroza. Bij Beerschot mag Funso Ojo zijn opwachting maken.

Voor Beerschot begon de competitie in mineur met nederlagen tegen Lokeren en Anderlecht. Winst in de tweede thuismatch is een must willen de troepen van Adrie Koster niet achterblijven met een 0 op 9. De druk staat dus meteen al op de ketel. Dries Wuytens, Mununga, Van den Abeel en Dayan liggen in de lappenmand.

Voor Zulte Waregem kon het seizoen niet mooier beginnen met overwinningen tegen Standard en AA Gent. Francky Dury wil voluit gaan voor een 9 op 9 maar kan daarvoor geen beroep doen op de geblesseerde Hinostroza. Zijn plaats wordt wellicht ingenomen door Delaplace.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Beerschot  is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Zulte Waregem daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Beerschot  met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 245 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Zulte Waregem strijkt u 265 euro op.

Meer nieuws