Datum: 16/03/2013 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 30
Stadion: Stade Charles Tondreau
Live Blijft Genk derde na wedstrijd in Bergen?
Blijft Genk derde na wedstrijd in Bergen?
Foto: © SC

Kan Racing Genk winnen in Bergen en zo de derde plaats in de stand vasthouden? Volg het hier live mee.

Makkelijk wordt dat zeker niet, want Bergen is in goede vorm. Het pakte de voorbije weken 12 op 15. De vorige thuiswedstrijd – alweer een maand geleden – tegen AA Gent werd wel verloren. Angeli zal er niet bij zijn, hij werd aan de arm geopereerd. Monteyne sukkelt nog met de enkel.

Selectie van Bergen:

1 Berthelin, 4 Franquart, 6 Debisschop, 7 Matthys, 8 Van Imschoot, 9 Nong, 10 Arbeitman, 12 Chatelle, 15 Van Gijseghem, 16 Köse, 18 De Belder, 20 Lorenzi, 21 Nyoni, 22 Jarju, 23 Le Postollec, 24 Saussez, 26 Werner, 29 Timmermans, 30 Sapina

Ook Racing Genk zit in de goede flow. Het pakte een 13 op 15 en sprong daarmee van plek 6 naar plaats 3. Het zal zeker willen winnen om als derde aan de play-offs te kunnen beginnen. Op die manier kunnen ze op speeldag 1 thuis een rechtstreekse concurrent proberen achteruit te slaan.

Genk zal het tegen Bergen wel moeten doen zonder Tshimanga, Joneleit, Hyland, Walsh, Nadson, Vossen en Plet.

Selectie van Racing Genk:

Kara, Koulibaly, Ojo, Joseph-Monrose, Gorius, Hamalainen, Anele, Simaeys, Barda, Buffel, Fernandez, Van Hout, De Ceulaer, Köteles, Limbombe, Ayub, Croux, Schrijvers, Kumordzi en Wertelaers.

Gaat Aloys Nong er nog eens eentje maken voor Bergen? Waag er een gokje op bij UNIBET . Als je 60 euro inzet op een doelpunt van Nong, dan kan je zo maar eventjes 183 euro winnen. Stel je bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60  euro gratis.

Meer nieuws