Datum: 25/08/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 5
Stadion: Jan Breydel
Live Peeters gunt Bakenga meteen basisplaats
Peeters gunt Bakenga meteen basisplaats
Foto: © SC

Cercle Brugge is nog steeds op zoek naar de eerste winst van deze competitie. Kan de Vereniging daar verandering in brengen in de thuiswedstrijd tegen Lierse? Volg het hier vanaf 20u.

Cercle onderging deze week wat veranderingen. Igor Vetokele vertrok en Bakenga kwam op huurbasis over van Club Brugge. De jonge Noor krijgt de voorkeur op Uchebo. Rudy heeft ondertussen een transfer uit zijn hoofd gezet maar neemt andermaal plaats op de bank. D'Haene loopt er vanaf de eerste minuut bij.

Lierse heeft het nooit makkelijk op het veld van Cercle. Het is immers al van 1997 geleden dat de Pallieters er nog eens konden winnen. De voorbije drie keer eindigde het duel op 0-0. Het wordt ook een broederduel, want Thomas en Stef Wils kijken elkaar in de ogen. Cofie Bekoe zit zijn laatste schorsingsdag uit na de rode kaart in het duel met Standard. Claasen (knie), De Wree (knie), Diakité (schouder), Frans (knie) en Swinkels (knie) zijn nog out met blessures.

Wat denkt UNIBET over de wedstrijd?

Cercle is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Lierse daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Cercle Brugge met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 180 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Lierse strijkt u 425 euro op.

Meer nieuws