cluClub Brugge
zwaZulte Waregem
Timmy Simons (pen) 18'
1-0
Datum: 11/08/2013 14:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 3
Stadion: Jan Breydel
Live Zulte Waregem maakt gelijk via Jens Naessens
Zulte Waregem maakt gelijk via Jens Naessens
Foto: © SC

Club Brugge moet het stellen zonder Blondel (gekwetst). Ook Vazquez en Duarte op de bank. In de plaats komen Adu, Refaelov en Engels. Bij Zulte Waregem slechts 1 wijziging met woensdag: Naessens komt in de basis voor de geblesseerde Habibou. Wie wint en wordt leider? Volg het LIVE ...

Zowel Club Brugge als Zulte Waregem konden nog niet echt hun stempel drukken op deze competitie. Toch staan beide teams met 6 op 6 mee voorin in de stand. Mits een gelijkspel in de westrijd tussen Genk en Standard kan een overwinning een van beide teams alleen op kop brengen in de vaderlandse competitie.

Club Brugge en Zulte Waregem konden niet winnen in Europa, maar voor Essevee is er nog het opvangnet van de Europa League. Club Brugge ligt er uit na een 3-3 gelijkspel tegen Slask Wroclaw. Blauw-zwart zal een eerste crisis vroeg op het seizoen willen vermijden en dan moet er straks absoluut gewonnen worden.

Het zal dat moeten doen zonder Blondel. Hij heeft last van een blessure.

Selectie Club Brugge: Vladan Kujovic, Mathew Ryan, Tom Høgli, Oscar Duarte, Laurens De Bock, Björn Engels, Brandon Mechele, Timmy Simons, Enock Adu, Victor Vazquez, Birger Verstraete, Sander Coopman, Lior Refaelov, Shangyuan Wang, Maxime Lestienne, Eidur Gudjohnsen, Tom De Sutter, Tuur Dierckx, Boli Bolingoli.

Bij Zulte Waregem geen Habibou. Hij heeft een lichte contractuur opgelopen in de wedstrijd tegen PSV en wordt een weekje gespaard. Hinostroza is er vermoedelijk wel terug bij in de selectie.

Selectie Zulte Waregem: Bossut, Bruzzese, Crimi, Verboom, Godeau, Duplus, Colpaert, D’Haene, De fauw, Vandenbroucke, Skúlason, Malanda, N’Diaye, Berrier, Hazard, Conté, Leye, Hinostroza, Naessens, Trajkovski. 

Opnieuw hattrick Leye?

Waag een gokje bij UNIBET. Met een inzet van 60 euro verdien je maar liefst 270 euro als Zulte Waregem opnieuw stunt in Jan Breydel. Denk je eerder dat de partij op een puntendeling uitdraait? Een gokje van 60 euro levert in dat geval 210 euro op. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis. 

En wat als Mbaye Leye - net als vorig jaar in de play-offs opnieuw een hattrick maakt in Brugge. Met 60 euro kan je dan zo maar even 3300 euro oprapen! Wat een aanbieding ...

Meer nieuws