Datum: 04/10/2014 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 10
Stadion: Herman Vanderpoortenstadion (Het Lisp)
Lierse en Zulte Waregem willen weg van laatste plaats
Lierse en Zulte Waregem willen weg van laatste plaats
Foto: © photonews

Vanavond is het vooral uitkijken naar wat er staat te gebeuren op het Lisp. Daar nemen Lierse en Zulte Waregem het tegen elkaar op in een levensbelangrijk duel. Inzet: wegkomen van de laatste plaats.

Beide teams staan voorlopig met zes punten helemaal onderin het klassement. Hoog tijd om daar weg te komen. Dat moet Lierse toch doen zonder een aantal geblesseerden.

Zo is Berezovskiy nog niet speelklaar en moeten ook Buysens en Bensebaini toekijken vanuit de tribunes. Dat moet ook de geschorste Hernan Losada - twee keer geel vorig weekend tegen Standard.

Selectie Lierse: Traore, El Messaoudi, Swinkels, Matoukou, Vellios, Kasmi, Keita, Goris, Zizo, Wils, Tahiri, Hanin, Bourabia, Wanderson, Diomande, Hafez, Masika, Ngawa, Curto, Bajkovic

Bij Zulte Waregem is Steve Colpaert nog steeds geblesseerd. Bovendien is N'Diaye geschorst. "Dat is ook zwaar om te missen", aldus Francky Dury. Hij kan wel Jesper Jorgensen recupereren. En dat is goed nieuws voor de coach, die zich toch wat zorgen maakt in de centrale as.

Meer dan 500 bezoekende supporters zullen de trip naar het Lisp maken. De fans weten als nooit tevoren dat het nu tijd is om te gaan schitterenen punten te pakken in Lierse.

Selectie Zulte Waregem: Bossut, Cissako, Labor, Verboom, Jorgensen, Plet, Troisi, Sylla, Trajkovski, Benteke, Skulason, Overtoom, Messoudi, Bruzzese, D’Haene, Bostyn, Aneke, Bongonda, Paye, Ekangamene

En wat denkt u?

Een overwinning van Essevee op het Lisp kan van een gratis bonus van 60 euro meteen 126 euro maken, terwijl een gelijkspel of winst van Lierse de boost tot 200 euro neemt. Waag je kans!

Meer nieuws