staStandard
lokSporting Lokeren
Datum: 27/12/2014 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 21
Stadion: Stade Maurice Dufrasne (Sclessin)
Krijgen we een herhaling van de 1-4 in Luik?
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Krijgen we een herhaling van de 1-4 in Luik?
Foto: © SC

Na hun bekerwedstrijd van enkele weken terug staan Standard en Lokeren alweer tegenover elkaar op Sclessin. Toen werd het 1-4 in een haast leeg stadion. Vooral de goal van Patosi bleef ons bij.

Bij Standard zitten ze in een wisselvallige periode, maar op Gent werd toch verrassend gewonnen. De Rouches lagen onder, maar gingen met een 1-2 zege aan de haal. 

Ivan Vukomanovic kan nog steeds niet rekenen op sterspeler Paul-José Mpoku. Misschien komt hij niet meer in actie voor Standard. Er zijn immers hardnekkige geruchten over een transfer deze winter.

Selectie Standard:Thuram, Hubert, Stam, Dussaut, Ciman, Fiore, Arslanagic, Andrade, Van Damme, Faty, De Sart, Lumanza, Trebel, Mujangi Bia, Ono, Ajdarevic, De Camargo en Vinicius.

De bezoekers zitten in hetzelfde schuitje als de Luikenaars. Net al Standard zit Lokeren volop in de strijd om play-off I. Wie vanavond verliest doet een heel erg slechte zaak in het gevecht voor de eerste zes plaatsen.

Selectie Lokeren: Ansah, Copa, De Pauw, Dessers, Henrique, Kaya, Lazic, Leye, Maric, Mertens, Ngolok, Odoi, Patosi, Persoons, Remacle, Scholz, Trompet, Vanaken en Verhulst.

Wie blijft vol gaan voor play-off I?

Standard is favoriet in eigen huis bij UNIBET. Een zege voor de Rouches kan bij een goeie gok van zestig euro het dubbele opleveren. Die zestig euro krijgt u via deze link gratis!

Meer nieuws