Datum: 13/02/2015 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 26
Stadion: Het Kuipje
KRC Genk mag vanavond geen fout maken in Westerlo
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
KRC Genk mag vanavond geen fout maken in Westerlo
Foto: © Photonews

Racing Genk moet vanavond op zoek naar een nieuwe driepunter in het Kuipje. Puntenverlies kan in deze fase van de competitie fataal zijn in de strijd om play-off 1.

KRC Genk prijkt op dit moment wel op de zesde stek, maar het verschil met Charleroi bedraagt amper 1 puntje, Lokeren volgt op 3 stuks. "Dat we Charleroi en Lokeren onder druk kunnen zetten, zorgt toch voor extra motivatie in de groep", aldus coach McLeish.

Schrijvers en De Ceulaer slaagden er de afgelopen weken niet in brokken te maken in de spits en dus krijgt Monrose mogelijk een basisstek. Mboyo en Tshimanga zijn nog steeds out. De sterke Milinkovic houdt voorlopig Pieter Gerkens op de bank.

Harm Van Veldhoven kende met 7 op 9 een knappe start en leidde Westerlo zo naar veilige oorden in het klassement. Vorige week incasseerden de Kemphanen echter een flinke klap in de Ghelamco Arena. Het is de vraag in hoeverre ze daarvan hersteld zijn.

Gounongbe en MacDonald zijn nog steeds niet hersteld en Annys is twijfelachtig. Aoulad keert terug uit blessure en start wellicht op de bank.

Speel gratis en win!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang 60 euro gratis wedtegoed! Met 60 euro inzet win je:

  • 180 euro als Westerlo wint
  • 138 euro als KRC Genk wint

Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis. 

Meer nieuws