zwaZulte Waregem
kvoKV Oostende
Datum: 27/12/2015 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 21
Stadion: Regenboogstadion
De clash tussen de topschutters aan de Gaverbeek

Vooruitblik op Zulte Waregem tegen KV Oostende

De clash tussen de topschutters aan de Gaverbeek
Foto: © Photonews

De heenwedstrijd in Oostende leverde een verrassende eerste thuisnederlaag van het seizoen op voor de Kustboys, voor beide ploegen is het kerstvoetbal er momenteel eentje van zoeken naar bevestiging.

Voor Zulte Waregem kan een overwinning tegen Oostende de poort naar play-off 1 helemaal openzetten. Het geloof in een goede afloop is alvast niet weg. 

“We moeten nu gewoon de drie punten pakken tegen KV Oostende. We komen uit een moeilijkere periode, maar moeten gewoon rustig blijven”, beseft Christophe Lepoint het belang van de wedstrijd. Het zal het wel nog zonder D'Haene, D'Ulivo, Aneke en Bostyn.

Quid Berrier?

Bij de bezoekers is Franck Berrier onzeker met knieproblemen. Hij speelde verschillende jaren aan de Gaverbeek, maar is er dus mogelijk niet bij tegen zijn ex-club.

Voor Oostende is het tot op heden een boerenjaar geweest. Een overwinning in Waregem kan de kroon op het werk zetten, play-off 1 lijkt sowieso al een zekerheidje. Leye en Cyriac stonden na 20 speeldagen met 10 rozen bovenaan het topschuttersklassement.

Speel gratis en win!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang 60 euro gratis wedtegoed! Met 60 euro inzet win je:

  • 138 euro als Essevee wint
  • 180 euro als Oostende wint

Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis. 

Meer nieuws