Datum: 27/09/2015 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 9
Stadion: Lotto Park
Anderlecht weet waar gevaar STVV ligt: "Oppassen voor die sneltreinen"

Anderlecht heeft toch schrik van snelle spitsen STVV

Anderlecht weet waar gevaar STVV ligt: "Oppassen voor die sneltreinen"
Foto: © Photonews

STVV komt vanavond naar het Astridpark en de Brusselaars zijn er niet al te gerust in. Vooraan lopen er bij de Limburgers immers wat gezwinde jongens rond. En Anderlecht werd dit seizoen wel al meer op snelheid gepakt achteraan.

Besnik Hasi wist gisteren nog niet zeker of hij Idrissa Sylla en Kara Mbodj kon gebruiken voor de match tegen STVV. Als de Senegalees kan spelen, lost dat in ieder geval al het probleem op het middenveld op, want dan kan Dendoncker de plaats van de geschorste Tielemans innemen.

Het experiment met Conte en Ezekiel was geen al te geslaagd en dus staat voorin weer het drietal Suarez, Najar, Okaka. "STVV is een compact blok met een paar sneltreinen vooraan", zag ook Hasi. "We zullen moeten oppassen. Die Edmilson en Dompé kunnen iedereen pijn doen. En dan heb je nog Boli en Mbombo."

Chris O'Loughlin zet die laatste waarschijnlijk wel op de bank. Ook Edmilson en Boli waren vrijdag nog twijfelachtig, maar spelen denkelijk wel. 

STVV kan u geld opleveren

Anderlecht is immers torenhoog favoriet in de partij in het Astridpark. Maar een gokje op STVV is tegenwoordig toch geen 'long shot'. Indien de Limburgers komen winnen op Anderlecht krijgt u maar liefst tien keer uw inzet terug. En Unibet helpt u een handje op weg. Via deze link kan u uw welkomsbonus van 60 euro ophalen. 600 euro bij een gokje op STVV dus. Mooi meegenomen...

Meer nieuws